Breaking news

România va juca finala campionatului european de minifotbal

Naționala de minifotbal a României s-a calificat duminică, în finala Campionatului European găzduit de creta, după ce a învins pe Germania în semifinale cu 2-1.

romania - minifotbalPentru a patra oară consecutiv, România va juca finala Campionatului European de Minifotbal.

Elevii lui Tiberiu Lajos au eliminat în semifinale naționala Germaniei, după loviturile de departajare. Și asta pentru că după expirarea timpului regulamentar scorul a fost 0-0. Astfel s-a ajuns la loviturile de departajare, unde România s-a impus cu 2-1.

România s-a calificat în ultimul act al competiției grație portarului Cristian Popa, care a apărat șuturile trase de Micha Alexander și Tigin Yaglioglu. Răzvan Radu și Ioan Știrbeț au transformat pentru tricolori, iar Florian Thamm pentru Germania.

Astfel că tricolorii sunt doar la un pas de a deveni pentru a patra oară consecutiv, campioni europeni la minifotbal.

În sferturile de finală, România a eliminat naționala Angliei cu scorul de 2-0. Răzvan Radu a marcat ambele goluri ale echipei României.

Din lotul României fac parte: Cristian Popa, Gabriel Coșa, Mircea Popa, Călin Trohin, Nicolae Constândana, Ionel Apostu, Sorin Ghiuș, Răzvan Radu, Adrian Călugăreanu, Ovidiu Vâlceanu, Ioan Știrbeț, Nicolin Miroslav, Radu Burciu, Giorgian Ionescu și Sergiu Corban.

În finala, ce va avea loc astă seară de la ora 21.00, România va lupta pentru titlul continental cu Croația, echipă care ne-a învins în grupe cu 1-0. Tricolorii au acum șansa să își ia revanșa în fața croaților.