Breaking news

România va juca cu Canada în barajul de accedere în Grupa Mondială a Fed Cup

În urma tragerii la sorţi de marți de la Londra, România a picat la barajul din Fed Cup, cu Canada. Meciurile de accedere în Grupa Mondială se vor disputa în Canada pe 18 și 19 aprilie 2015.

romania fed cup 2015Tricolorele se vor lupta cu pentru a accede în Grupa Mondială a Fed Cup.

Astfel că pe 18 și 19 aprilie 2015, România va juca în deplasare în play-off-ul pentru Grupa Mondială a Fed Cup.

România a ajuns să joace barajul după ce pe 7 și 8 februarie a reușit să elimine, la Galați, Spania cu scorul general de 3-2, formaţia Spaniei.

Duminică, perechea Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu s-a impus în faţa cuplului Garbine Muguruza/Anabel Medina Garrigues, şi a calificat România în play-off-ul pentru Grupa Mondială.

Tot duminică, Irina-Camelia Begu, locul 34 WTA, a învins-o pe Silvia Soler-Espinosa, numărul 67 mondial, scor 6-2, 6-4, iar Simona Halep, locul 3 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 6-4, 6-3, de Garbine Muguruza, numărul 24 mondial.

Sâmbătă, Simona Halep a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-1, pe Silvia Soler-Espinosa, iar Irina-Camelia Begu a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 6-2, de Garbine Muguruza.

Canada, fără principala jucătoare Eugenie Bouchard, a fost învinsă, pe teren propriu, la Quebec, de Cehia, cu scorul de 4-0, în primul tur al Grupei Mondiale.

Celelalte meciuri din play-off-ul pentru Grupa Mondială sunt: Italia – SUA, Olanda – Australia și Polonia – Elveţia.