Breaking news

Antena 3, linșată mediatic de România TV, pe motiv că vedetele presează miniștrii

Linșaj mediatic în regim de Breaking News. România TV atacă dur televiziunea concurentă, Antena 3, acuzând vedetele postului de știri aparținând lui Dan Voiculescu, de faptul că fac presiuni asupra miniștrilor.

antena 3 atacata de romania tvAntena 3, linșată mediatic în regim de Breaging News la România TV, de foste două angajate: Paula Rusu și Sorina Matei.

În regim de Breaking News, sâmbătă seară, Paula Rusu, fostă angajată a Antena 3, a prezentat în cadrul unei Ediții Speciale, informații potrivit cărora, vedetele Antena 3 au repartizați miniștri din Guvernul ponta asupra cărora efectuează presiuni la comanda lui Voiculescu.

Potrivit România TV, Mihai Gâdea îi are repartizați pe liderii USL, Crin Antonescu și Victor Ponta, cu scopul de a-i presa și toca mărunt pentru a răspunde cerințelor lui Voiculescu.

Oana Stancu ar avea sarcină să-l preseze pe Ministrul Marilor Proiect, Dan Șova, motivul fiind alocarea de bani către anumite firme, pentru construcția de drumuri și autostrăzi.

Adrian Ursu l-ar avea în vizor pe Ministrul Cercetării, Mihnea Costoiu.

Radu Tudor pe Ministrul Apărării, Mircea Dușa și pe Ministrul de Interne, Radu Stroe, motivul fiind banii de la apărare și numirea șefului serviciului intern de la interne.

Sandra Stoicescu le-ar avea repartizate pentru presiune și atac pe Mariana Câmpeanu, Ministrul Muncii și Rovana Plumb, Ministrul Mediului.

Sorin Alexandrescu, director Antena 1, arestat preventiv pentru 29 de zile, pentru șantaj, i-ar fi avut în grijă pe Ministrul Finanțelor, Daniel Chițoiu și Șerban Pop, fost șef al Fiscului.

Camelia Buda, angajat al Intact Media Group, ar fi primit sarcină de la Voiculescu să îi preseze pe Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, pe Ministrul Turismului și IMM-uri, Maria Grapini și pe Ministrul delegat pentru Energie, Constantin Niță.

Alte două vedete de calibru ale Antena 3, Mircea Badea și Dana Grecu au fost ratate de România TV, întrucât celor doi nu li s-a alocat niciun ministru pentru presiune și amenințări.

Paula Rusu susține că aceste informații cu vedetele Antena 3 care fac presiuni asupra miniștrilor USL, sunt venite de la oameni apropiați miniștrilor dar și de la jurnaliști din Trustul Intact.

România TV susține că din cauza acestor presiuni și imixtiuni asupra politicului dar și a CCR, Antena 3 a fost menționată în raportul MCV din luna februarie 2013.

Rivalitatea dintre cele două televiziuni de știri atinge astfel cote alarmante. Până acum, Trei nume grele de la Antena 3, au trecut în barca România TV: Victor Ciutacu, Sorina Matei și Paula Rusu.