Breaking news

RTV acuzată că ar fi fabricat „fiul nelegitim” al lui Sergiu Nicolaescu

Realitatea TV acuză RTV de faptul că s-ar afla în spatele actelor false depuse la Judecătorie de către presupusul fiu nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu.

ionela nastase - rtvPrin intermediul unui articol publicat luni seară la ora 20.52, pe site-ul oficial realitatea.net, postul de știri Realitatea TV acuză indirect postul concurent România TV de faptul că ar fi fabricat documentele trimise la instanță cu presupusul fiu nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu.

Actele trimise vineri seară către e-mailul Judecătoriei Sector 1 București, au fost expediate de la adresa anonimă, vrotaru8@gmail.com.

Site-ul realitatea.net precizează faptul că: În mod surprinzător, la nici 25 de minute distanţă de la expedierea mail-ului către Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, la ora 18.55, România TV a deschis subiectul şi anunţa că este deja în posesia unor „documente incendiare”, despre care se va discuta în direct la ora 20.00. „Documente către instanţă”, „Nicolaescu, acte şoc”, „Oprirea incinerării” a titrat  România TV pe burtieră, începând cu ora 18.55, şi abia după ora 20.00 a anunţat explicit despre ce este vorba.

Luni, lucrurile au luat o turnură cu totul neașteptată după ce cele două cereri au fost înregistrate oficial la Judecătoria Sector 1. Instanța stabilind ca primul terme de judecată al cererii privind stoparea incinerării să fie pe 5 februarie iar la cea cu stabilirea paternității pe 15 mai.

Cu această ocazie s-a aflat numele și CNP-ul celui care ar fi făcut cele două cereri. Culmea este că numele și CNP-ul aparțin lui Vasile Rotaru, fost prezentator știri sportive la Realitatea TV până în 2011.

Realitatea.net precizează faptul că: Întreaga arhivă cu datele angajaţilor REALITATEA TV a rămas, în 2011, la România TV, post înfiinţat de Sebastian Ghiţă, actual deputat USL, după ce s-a certat cu Sorin Ovidiu Vîntu, iar REALITATEA TV a trebuit să se mute în alt sediu.

Mai pe românește Realitatea TV spune pe site-ul său oficial, faptul că în spatele acelor cereri false s-ar afla angajați de la România TV, care au avut pe mână baza de date a tuturor angajaților Realitatea TV, înainte de scindarea din octombrie 2011, care a dat naștere la apariția RTV, devenită acum România TV.

>