Breaking news

România s-a calificat în semifinalele Euro 2013 la minifotbal

Echipa națională de minifotbal a României s-a calificat duminică, în semifinalele Campionatului European găzduit de insula grecească Creta.

supercupa la minifotbalTricolorii sunt la un pas de a deveni pentru a patra oară consecutiv, campioni europeni la minifotbal.

România a reușit să se impună duminică, în sferturile de finală, în fața Angliei cu scorul de 2-0.

Răzvan Radu a marcat ambele goluri ale echipei României,calificând astfel naționala în penultimul act al turneului european.

În semifinale, România va întâlni Germania care s-a impus cu 4-3 în sfertul de finală cu Cehia.

Din lotul României fac parte: Cristian Popa, Gabriel Coșa, Mircea Popa, Călin Trohin, Nicolae Constândana, Ionel Apostu, Sorin Ghiuș, Răzvan Radu, Adrian Călugăreanu, Ovidiu Vâlceanu, Ioan Știrbeț, Nicolin Miroslav, Radu Burciu, Giorgian Ionescu și Sergiu Corban.

Antrenorul echipei naționale este fostul arbitru internațional, Tiberiu Lajos, cel care a și condus selecționata noastră la cele trei campionate europene de până acum.

România a câștigat titlul continental la toate cele trei ediții de până acum ale Campionatului European de Minifotbal.

La ediția de anul acesta participă cele mai bune 24 de echipe naționale din întreaga Europă, printre care și țări cu o bogată tradiție în plan fotbalistic: Germania, Anglia, Italia sau Spania.