Breaking news

România s-a calificat în finala turneului de fotbal miniEURO 2014

România va juca pentru a cincea oară consecutiv, finala Campionatului European de minifotbal. Duminică, naționala de minifotbal s-a impus în semifinala cu Cehia, cu scorul de 2-0 și va juca tot azi, finala cu Slovenia.

romania minieuro 2014 - muntenegruEchipa națională de minifotbal a României s-a calificat duminică, în finala miniEuro 2014, desfășurat la Herceg Novi în Muntenegru.

Tricolorii au obținut calificarea după ce s-au impus cu scorul de 2-0, în semifinala cu Cehia.

Răzvan Radu a deschis scorul în semifinala cu Cehia, în minutul 12, după o fază care a plecat de la portarul Cristian Popa. În repriza a doua, Cosmin Crăciun a marcat în minutul 28, al doilea gol al semifinalei, după o pasă excelentă dată de Răzvan Radu.

Astfel că de la ora 22.00, în direct la Sport.ro, România va juca cu Slovenia, finala Campionatului Eruopean de minifotbal. În Grupa C, România a trecut de Slovenia cu scorul de 2-0. În timp ce Germania și Cehia vor disputa finala mică.

România a câștigat primele patru ediții ale miniEuro, după succesul obținut la Bratislava (2010), Tulcea (2011), Chișinău (2012) și Rethymno (2013).

În luna martie 2015, în Statele Unite ale Americii se va desfășura prima ediție a Campionatului Mondial de minifotbal, la care va lua parte și România.

>