Breaking news

România a ratat calificarea la Mondialele de Fotbal din 2014

Adio Mondiale. Minunea nu s-a produs pe Național Arena. Tricolorii de tinichea au dezamăgit milioane de români, nereușind să marcheze vreun gol în fața a peste 50.000 de spectatori.

romania - grecia - baraj mondialeDupă 16 ani de așteptare, tricolorii lui Pițurcă au servit românilor o nouă dezamăgire.

Românii vor vedea în 2014, Mondialul de Fotbal din Brazilia, doar la televizor.

Naționala antrenată de Victor Pițurcă a ratat calificarea la Campionatul Mondial de Fotbal de la Rio de Janeiro.

Elevii lui Pițurcă au demonstrat încă odată nivelul la care se află. Nici când au avut alături 50.000 de suporteri, tricolorii nu au reușit să marcheze vreun gol. După 1-3 în manșa tur a barajului cu Grecia, de vinerea trecută, România a terminat la egalitate, scor 1-1, returul cu elenii.

Grecii au deschis scorul pe Național Arena, în minutul 23 prin Mitroglou după ce Mățel a greșit pasul de ofsaid. Grecul a scăpat singur și a marcat fără probleme în poarta României. Tot grecii au fost cei care au marcat și golul doi, dar în proprie poartă.

În minutul 55, Holebas şi Torosidis au şutat unul în altul şi mingea a intrat în plasă.

Tricolorii s-au jucat cu ocaziile, și au ratat ocazii bune de a marca. Astfel că visul românilor s-a făcut țăndări. Într-un cor, suporterii naționalei, prezenți pe Național Arena i-au cerut demisia lui Victor Pițurcă.

Este al doilea baraj pe care România îl joacă și îl pierde, după cel din 2002, cu Slovenia.

Grecii merg la Mondiale iar românii vor privi mâhniți la tv, Mondialul Brazilian.

>