Breaking news

România participă cu 17 sportivi la Europenele de Atletism de la Praga

loading...

Federația Română de Atletism a anunțat că 17 sportivi vor face deplasarea la Campionatu European de Atletism indoor de la Praga, și că obiectivul este câștigarea a una – două medalii.

europene atletism praga10 atlete și 7 atleți vor reprezenta România la Campionatele Europene indoor de la Praga ce se vor desfășura în perioada 5-8 martie 2015.

Președintele FRA, Ion Sandu, a declarat că speră ca la actuala ediție a Europenelor, a 33-a, România să obțină una-două medalii, din cei 7-8 sportivi care ar putea să obțină calificarea în finale.

Ultima medalie cucerită de România la Europenele de sală, a fost în anul 2011, la Paris, bronz la triplusalt prin Marian Oprea.

Iată lotul complet al României care merge la Europenele de la Praga:

Feminin: Bianca Răzor, Adelina Pastor (ambele 400 m), Claudia Bobocea (3.000 m), Daniela Stanciu (înălțime), Alina Rotaru, Florentina Marincu (ambele lungime), Cristina Bujin, Elena Panțuroiu, Cristina Sandu (toate la triplusalt), Florina Pierdevară (3.000 m);
Masculin: Cătălin Cîmpeanu (60 m), Mihai Donisan (înălțime), Sergiu Caciureac, Horia Toboc (ambii la lungime), Marian Oprea, Alexandru Baciu (ambii triplusalt), Andrei Gag (greutate).

loading...