Breaking news

România, misiune imposibilă în Grupa a II-a Principală de la Euro 2012

Naționala de handbal feminin a României, are șanse minime să se califice în semifinalele Campionatului European de Handbal din Serbia.

După trei meciuri disputate în Grupa D, România a acumulat doar trei puncte, întrucât a remizat cu Rusia, a învins pe Islanda și a pierdut cu Muntenegru.

Însă în Grupa a II-a Principală merge doar cu un singur punct, în timp ce Ungaria merge cu patru puncte iar Spania cu două puncte.

Grupa a II-a principală este formată din Muntenegru, Ungaria, Spania România, Rusia și Germania. Pentru că a jucat deja în grupa D cu Rusia și Muntenegru, țara noastră va mai disputa doar trei miercuri în această grupă.

Astfel că România joacă duminică cu Spania, marți cu Ungaria și joi cu Germania.

Dacă vrea să prindă măcar locul doi, din grupa principală, care i-ar asigura calificarea în semifinale, România trebuie să câștige toate cele trei meciuri. Orice greșeală în cele trei partide, o aruncă în afara bătăliei pentru medalii.

Grupa este una extrem de complicată, întrucât Muntenegru are tot patru puncte și este deja favorită la câștigarea Grupei a II-a Principală.

Astfel că România trebuie să câștige neapărat meciul cu Ungaria și pe cel cu Spania, dacă vrea să spere la locul doi în grupă.

 

>