Breaking news

România, locul doi la Campionatul European de Fotbal al Agențiilor de Plăți

loading...

Echipa României a ocupat locul doi la Campionatul European de Fotbal al Agenţiilor de Plăţi, după ce a fost învinsă în finală de echipa Republicii Moldova.

România s-a calificat în semifinalele Campionatului European de Fotbal al Agențiilor de Plăți alături de echipele Republicii Moldova, Bulgariei și Poloniei.

România a învins Bulgaria dar a cedat în finală în faţa Republicii Moldova, disputată la Baza sportivă a comunei Berceni. Locul trei a fost coupat de Polonia care s-a impus în finala mică în faţa Bulgariei.

De asemenea, organizatorii competiției au invitat echipa Federației Române de Fotbal (FRF) pentru a susține un meci demonstrativ împreună cu selecționata agențiilor de plăți din Europa, compusă din câte un reprezentant al fiecărei țari participante. Din echipa FRF vor face parte oficialii federației și ambasadorii fotbalului românesc, printre care Răzvan Burleanu, Gabriel Bodescu, Miodrag Belodedici, Mirel Rădoi, Ion Vlădoiu, Lucian Sânmărtean, precum și domnul deputat Alexandru Stănescu, președintele Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților a României.

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale împreună cu Asociația Ceresport a organizat în perioada 12 – 15 mai 2019 prima competiție sportivă destinată funcționarilor din agențiile de plăți de la nivel european, Campionatul European de Fotbal al Agențiilor de Plăți.  În competiție s-au înscris 8 echipe ale agențiilor de plăți din Italia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Cehia, Lituania, Moldova și România.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>