Breaking news

România joacă cu Slovenia, în Cupa Davis, la Arad. Meciurile sunt transmise de Digi Sport 2

România joacă vineri, de la ora 14.00, în direct la Digi Sport 2, primul meci din Cupa Davis, în barajul cu Slovenia.

echipa cupa davisInteres maxim! Toate biletele la meciurile echipei de tenis a României din Cupa Davis s-au vândut.

Partidele împotriva Sloveniei din primul tur al Grupei I din zona euro-africană, se joacă la Arad, şi sunt transmise în direct şi în exclusivitate, la Digi Sport 2.

Vineri, de la ora 14:00, au loc primele două meciuri de simplu. Adrian Ungur, locul 193 ATP şi şi Marius Copil, locul 196 ATP, vor fi primii tricolori care intră pe teren.

Partida de dublu se joacă sâmbătă, iar românii au prima şansă. Horia Tecău, locul 3 în clasamentul ATP la dublu, şi Florin Mergea, locul 11, mizează pe victorie.

„Vrem să câștigăm aici, să ne calificăm mai departe și să avem o săptămână plăcută, să oferim un spectacol frumos”, a afirmat Tecău.

Mergea: Lucrurile sunt destul de așezate și stim ce avem de făcut. Eu sper într-o victorie sâmbătă și aștept un meci foarte bun aici.

Toate biletele pentru cele trei zile ale meciului România – Slovenia, din cadrul primului tur al Grupei I din zona euro-africană a Cupei Davis, care va avea loc în perioada 4-6 martie, la Arad, s-au epuizat.

Potrivit organizatorilor, primele bilete vîndute au fost cele pentru meciul de dublu, de sâmbătă, în care vor evolua Horia Tecău şi Florin Mergea.