Breaking news

România a învins Slovacia în preliminariile Mondialului de Handbal din 2015

Echipa națională de handbal masculin a României a învins, duminică seară, Slovacia într-un meci din grupa a 2-a a preliminariilor Campionatului Mondial din 2015.

handbal romaniaHandbaliștii români au defilat duminică seară în partida cu Slovacia, reușind să se impună după 60 de minute de joc, cu scorul de 32 la 24.

Tricolorii au reușit un meci meci de excepție în Sala Dinamo din București, în fața unei formații mai bine cotate și au câștigat la un scos nescontat.

Oaspeții au deschis scorul, dar România a marcat de patru ori la rând și avea 4-1 după zece minute.

Echipa antrenată de Eliodor Voica s-a bătut pentru fiecare minge și a condus în permanență cu 2-3 goluri, la pauză intrând cu un avans de patru goluri, 14-10.

În partea secundă, tricolorii s-au desprins chiar la șapte goluri, 20-13, dar a urmat o cădere și cinci goluri consecutive înscrise de slovaci, scorul devenind 20-18 (42).

Tricolorii au bifat a doua victorie în preliminarii, au acumulat patru puncte și se află pe primul loc în grupă. Pe locul doi se clasează Slovacia cu 2 puncte. În timp ce Italia și Cipru au fiecare câte zero puncte.

România va juca următoarea partidă din preliminarii, cu Cipru, pe 2 ianuarie 2014, la București.

>