Breaking news

România, îngenuncheată de Belgia în al doilea meci jucat la EURO 2024

România a foat învinsă sâmbătă seară, de Belgia, în al doilea meci disputat în faza grupelor la Campionatul European de Fotbal din Germania, la Koln.

Tricolorii au fost învinși cu 2-0 de către belgieni, însă socrul putea fi 3-0, dacă cel de-al doilea gol nu era anulat pe motiv de offside.

Belgia a descis rapid scorul în partida cu România, încă din minutul doi prin Tielemans. Acest gol a destabilizat echipa tricoloră care a fost surprinsă de jocul agresiv al belgienilor care au jucat la un nivel foarte ridicat.

În minutul 63 Belgia a marcat prin Lukaku, dar golul a fost anulat pentru motiv de offside.

În minutul 80, belgienii au marcat din nou, după o degajare lungă de portar, pe care tricolorii nu au gestionat-o. Golul marcat de De Bruyne a fost validat și scorul s-a dus la 2-0.

Românii s-au jucat cu șansele la poarta adversă și au ratat din poziții excelente. În repriza a doua, românii au fost mai agresivi și au avut mai multe șanse la poarta belgienilor, dar nu au finalizat niciun șut pe poartă.

Tricolorii nu au jucat la fel de bine ca în meciul cu Ucraina în timp ce belgienii au jucat extraordinar de bine.

Acum, toate cele 4 echipe din Grupa E au câte trei puncte. Ultimul meci din Gurpa E, cel cu Slovacia este decisiv pentru calificarea României în optimi de finală.

Pe 26 iunie 2024, se dispută ultimele meciuri din Grupe: România – Slovacia și Ucraina – Belgia.

 

 

 

>