Breaking news

România este condusă cu 2-0 de Olanda în Cupa Davis

loading...

După prima zi a Cupei Davis, România este condusă cu 2-0 de Olanda, după ce atât Adrian Ungur cât și Victor Hănescu au fost învinși în meciurile de simplu.

hanescu - cupa davisAdrian Ungur a fost învins în patru seturi de olandezul Robin Haase, cu scorul de 6-4, 6-4, 3-6, 6-3, în primul meci al reuniunii român-o olandeze la Brașov.

După finalul partiei Adrian Ungur a declarat în conferinţa de presă că putea obţine mai mult din această partidă, dar a făcut greşeli, unele copilăreşti.

Am stabilit cu Andrei Pavel (n.r. – capitanul nejucător al echipei României) să intru tare în joc, să conduc şi să nu mă las dominat. Dar apoi el a început să servească foarte bine şi nu mi-a mai ieşit. Puteam mai mult, am să-mi reproşez multe pe serviciul meu, am făcut şi multe greşeli copilăreşti, dar acum s-a terminat, nu mai contează”, a spus Ungur.

El a adăugat că unele decizii ale arbitrului l-au enervat: A fost un joc echilibrat în care diferenţa s-a făcut la punctele importante. Am crezut că pot întoarce rezultatul, dar din păcate n-am reuşit. M-am enervat puţin, dar acum nu mai contează. Toate mingile care au fost la limită, arbitrul i le-a dat lui şi nu aveam cum să nu mă enervez.

Și Victor Hănescu a călcat pe urmele lui Ungur și a pierdut meciul în fața olandezului Igor Sijsling. Olandezul a câștigat primele două seturi, Hănescu a reușit să le câștige pe următoatele două, dar a pierdut în mod inexplicabil în setul decisiv cu 2-6.

Mâine urmează partida de dublu disputată între Horia Tecău/Marius Copil şi Thiemo de Bakker/Jean-Julien Rojer

Întâlnirea România – Olanda, contând pentru turul doi al Grupei I, Zona euro-africană, se joacă în Sala Sporturilor “Dumitru Popescu Colibaşi” din Braşov. Învingătoarea va accede în barajul pentru Grupa Mondială a Cupei Davis.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>