Breaking news

România, eliminată de la Euro 2016. Tricolorii au luat bătaie și de la Albania

loading...

România a fost eliminată duminică seară de la Euro 2016, de Albania, care a reușit să se impună pentru prima dată în fața tricolorilor și să bifeze în același timp, prima lor victorie la un campionat european.

romania - albaniaTricolorii au terminat în genunchi Campionatul European din Franța. După un meci fantastic făcut cu Franța și pierdut la limită, și după egalul cu Elveția, România a dat cu bâta în baltă în partida cu Albania.

Presiunea meciului și-a spus cuvântul. Dacă învingeau Albania, aveau șanse la calificarea în optimi. Albanezii au deschis scorul în minutul 43  prin Armando Sadiku, după o eroare comisă de Vlad Chiricheș și Ciprian Tătărușanu.

Tricolorii au continuat să joace haotic și extrem de slab și în repriza a doua și degeaba au alergat măcar după egalare, căci încercările lor au fost anulate de jocul extrem de legat al albanezilor.

După 90 de minute de joc, România a bifat o înfrâgere usturătoare din partea Albaniei, 1-0, pe Stade de Lyon, în ultimul meci din Grupa A de la EURO 2016.

În cealaltă partidă din Grupa A, Franța a încheiat la egalitate partida cu Elveția, scor 0-0, și astfel cele două echipe merg în optimi de finală.

loading...