Breaking news

România, eliminată de Finlanda din preliminariile Europeanului de handbal masculin

loading...

România a fost eliminată în mod surprinzător de Finlanda în play-off-ul Campionatului European de handbal masculin din 2016.

HANDBAL - ROMANIA - LITUANIADupă o victorie chinuită, obținută la limită, în partida tur de la București cu scorul de 32-30, tricolorii au fost bătuți de finlandezi.

Sâmbătă, la Karjaa, tricolorii au fost învinși de handbaliștii finlandezi cu scorul de 32-29 și au ratat astfel calificarea în faza a doua a preliminariilor Campionatului European din 2016.

Finlandezii au început în forță meciul și au condus cu 2-0 (min. 3) și 3-1 (6), iar în minutul 11 s-au desprins la trei goluri, 7-4. Nordicii au menținut jocul bun și au ajuns la finalul primei reprize, în minutul 27 la 15-11, însă la pauză finlandezii au avut avans de doar două goluri, 15-13.

Tricolorii nu au reușit să joace mai bine nici după pauză și diferența a ajuns la șase goluri în favoarea gazdelor, 21-15 (41), iar ecartul maxim a fost de șapte goluri, 27-19 (49).

Finlanda a redus motoarele pe final de joc și a permis jucătorilor români să reducă din handicap, însă un gol dacă mai marcau românii, meciul ajungea în prelungiri. În cele din urmă scorul final a fost de 32-29 pentru gazde, care s-au calificat în faza următoare a calificării la campionatul european din 2016.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>