Breaking news

România, demolată de Muntenegru în Liga Națiunilor la fotbal. Suporterii cer demisia!!!

România a fost umilită marți seară, pe Stadionul Giulești din București în Liga Națiunilor la fotbal, de către Muntenegru. Este a doua înfrângere consecutivă în fața muntenegrenilor în doar zece zile.

România a fost învinsă de Muntenegru cu ajutorul unui singur jucător. Stefan Mugosa a marcat de trei ori în poarta românilor. Primul gol a fost în minutul 42, apoi a făcut 2-0 în minutul 56 iar în minutul 63 după ce Pușcaș a marcat dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid, muntenegreanul a marcat golul trei și a încheiat socotelile cu România.

Muntenegru, un stat cu doar 600.000 de locuitori, a învins România cu un sec 3-0, scor de meci pierdut la masa verde. Este a doua victorie consecutivă a echipei naționale din Muntenegru în doar zece zile. Pe 4 iunie 2022, la Podgorița, Muntenegru s-a impus cu 2-0.

După patru meciuri disputate în Liga Națiunilor, România are trei înfrângeri, două cu Muntenegru și una cu Bosnia și o singură victorie cu Finlanda.

Pe 23 septembrie, România joacă în Finlanda iar pe 26 septembrie joacă acasă cu Bosnia-Herțegovina, ora 21:45

Muntenegru: Mijatovic – Vesovic, Vujacic, Tomasevic, Radunovic – Jovovic, Scekic, Jankovic, Savicevic – Mugosa, Krstovic
Rezerve: Petkovic, Dragojevic – Vukcevic, Bozovic, Beciraj, Raickovic, Bubanja, Sipcic, Camaj, Milovic, Dukanovic
Selecționer: Miodrag Radulovic

Stadion: Rapid-Giulești (București, 14.047 locuri)
Arbitru: Joao Pinheiro. Asistenți: Tiago Costa, Bruno Alves Jesus (toți din Portugalia)

>