Breaking news

România, debut cu dreptul la Tokyo. A învins Honduras la fotbal

România a câştigat duminică, primul meci disputat la turneul olimpic de la Tokyo. Tricolorii au învins Honduras, semifinalista din 2016 de la Jocurile Olimpice de la Rio.

Deşi au fost dominaţi de jucătorii din Honduras, tricolorii au câştigat cu mult noroc, la limită, partida, după ce la finalul primei reprize, Ciobanu a trimis direct pe poartă din corner, iar mingea a intrat în poartă, deviată de Oliva.

„Practic, cine câștigă în meciul Honduras – România are foarte mari șanse să termine pe locul doi în grupă. Dar Noua Zeelandă poate fi marea surpriză, se cunosc foarte puține informații despre această echipă, în platforma de monitorizare video există doar două partide amicale disputate de ei, iar din acele partide doar un jucător e în lotul de aici”, declara Mirel Rădoi înainte de meciul cu Honduras.

România urmează să joace acum cu Coreea de Sud şi cu Noua Zeelandă.

Cele trei puncte cucerite azi, dau speranţe tricolorilor pentru o şansă mare de calificare în sferturile de finală ale turneului olimpic de la Tokyo.

Lotul României pentru Olimpiada Tokyo 2020

Portari – Marian Mihai Aioani, Mihai Maximilian Popa, Ştefan Târnovanu;
Fundaşi – Tudor Cristian Băluţă, Radu Ştefăniţă Boboc, Andrei Chindriş, Virgil Eugen Ghiţă, Andrei Florin Raţiu, Florin Ştefan, Alexandru Ştefan Paşcanu, Ricardo Florin Grigore;
Mijlocaşi – Mihai Alexandru Dobre, Ion Gheorghe, Marius Mihai Marin, Ronaldo Deaconu, Eduard Marian Florescu, Antonio Sefer, Virgil Andrei Ciobanu, Marco Alexandru Dulca;
Atacanţi – Andrei Sîntean, George Dănuţ Ganea, Valentin Gheorghe;
Antrenori: Mirel Matei Rădoi, Constantin Nicolae Dică, Florin Constantinovici Schreiber, Leontin Toader;

Programul României la Jocurile Olimpice Tokyo 2020

Duminică, 25 iulie

Noua Zeelandă – Honduras (ora locală 17:00, Kashima)
România – Coreea de Sud (ora locală 20:00), Kashima) 14:00, ora României

Miercuri, 28 iulie

România – Noua Zeelandă (ora locală 17:30, Sapporo) 11:30, ora României
Coreea de Sud – Honduras (ora locală 17:30, Yokohama)

>