Breaking news

România conduce Canada cu 2-0 în Fed Cup graţie victoriilor obţinute de Sorana Cîrstea şi Irina Begu!

România a început cu dreptul partida din Fed Cup contra Canadei. Sorana Cîrstea şi Irina Begu au câştigat primele două meciuri de simplu disputate pe Cluj Arena contra canadiencelor.

Primul punct al tricolorelor a fost adus de Sorana Cîrstea  care a făcut spectacol în primul meci al confruntării România – Canada din Fed Cup. Sorana s-a impus în două seturi, scor 6-2, 6-2, după doar 53 de minute de joc cu Carol Zhao. Copleşită de publicul fabulos, Sorana le-a mulţumit pentru susţinere.

“În primul rând am să încep cu asta, mulţumesc tuturor de susţinere. Joc de 24 de ani tenis, însă aşa atmosferă nu am văzut pe nicăieri. Mulţumim din suflet, mă bucur că am început cu dreptul şi că am reuşit să aduc primul punct şi sper să încheiem ziua cu 2-0. Cel mai greu moment a fost când s-a intonat imnul, mi s-au înmuiat picioarele, cred că aveam pulsul 200. E incredibil ce se întâmplă”, a declarat Sorana Cîrstea la finalul partidei.

Irina Begu s-a impus în trei seturi, scor 6-3, 6-7, 6-3 în faţa Biancăi Andreescu în cel de-al doilea meci de simplu în Fed Cup.

“Mă aşteptam să fie un meci greu. Am avut set şi 3-1 şi din păcate am lăsat-o pe ea să conducă, am fost mult mai moale. M-am enervat pe final şi ar fi trebuit să câştig în două seturi. Mă bucur că plână la urmă am reuşit să câştig”, a declarat Irina Begu.

Graţie acestei victorii, România conduce Canada cu 2-0 şi este la doar un punct distanţă de calificarea în barajul de calificare în Grupa Mondială 1 a Fed Cup.