Breaking news

România, campioană europeană la minifotbal pentru a patra oară consecutiv

România a câștigat duminică seară, în insula Creta, Campionatul European de Minifotbal. Tricolorii devin astfel pentru a patra oară consecutiv campioni europeni.

romania campioana europeana minifotbalRomânia domină minifotbalul la nivel european, cucerind duminică cel de-al patrulea titlu consecutiv. Tricolorii își păstrează titlul continental la minifotbal, rămânând astfel campioni europeni pentru cel puțin încă un an de zile.

Românii au reușit să o învingă în finala europeană pe Croația, cu 2-0, luându-și astfel revanșa după înfrângerea suferită în Grupa F, când a pierdut în fața croaților cu 0-1.

Tricolorii au primit medaliile de campioni europeni și trofeul chiar din partea președintelui Federației Europene de Minifotbal, Răzvan Burleanu.

La MiniEURO 2013, România a învins Slovenia cu 1-0, Polonia cu 1-0, în grupă, în optimi a dispus cu 1-0 de Slovacia, în sferturi a întrecut Anglia cu 2-0, iar în semifinale a câștigat la loviturile de departajare cu 2-1 (0-0 la finalul timpului regulamentar).

Medalia de bronz a revenit Germaniei care a dispus cu 3-2 de Rusia.

Din lotul României fac parte: Cristian Popa, Gabriel Coșa, Mircea Popa, Călin Trohin, Nicolae Constândana, Ionel Apostu, Sorin Ghiuș, Răzvan Radu, Adrian Călugăreanu, Ovidiu Vâlceanu, Ioan Știrbeț, Nicolin Miroslav, Radu Burciu, Giorgian Ionescu și Sergiu Corban.