Breaking news

România – Argentina, scor 0-0, într-un meci amical pe Național Arena

loading...

România a terminat la egalitate, scor 0-0, partida amicală cu naționala de fotbal a Argentinei, disputată miercuri seară pe stadionul Național Arena din București.

romania -argentinaEchipa Națională de fotbal a României a bifat o remiză albă în amicalul de lux cu Argentina, care a costat 1,5 milioane de dolari, disputat cu o întârziere de doi ani de zile.

Argentienii au venit cu nasul pe sus la Bucureşti, au pus condiţii dintre cele mai bizare şi  au ieşit de la vestiare doar când s-au cântat imnurile.

Lionel Messi, de patru ori la rând Balonul de Aur şi cel mai  bine cotat jucător din lume, a început meciul băgându-şi de două ori degetele pe gât în primele 10 minute pentru a se uşura.

Elevii lui Pițurcă au făcut un joc bun, mai ales în prima repriză, când au ratat câteva ocazii bune de gol, reușind să scoată un rezultat onorabil în compania unei formații valoroase, candidată la cucerirea Cupei Mondiale din Brazilia.

Ocazii de gol au fost la ambele porți, dar mingea s-a încăpățânat să nu intre în poartă. Argentinienii puteau deschide scorul în minutul 85, însă grație intervenției spectaculoase a lui  Pantilimon, când a respins şutul puternic al lui Ezequiel Lavezzi, scorul a rămas 0-0.

A fost un joc frumos, dar nu spectaculos și a fost doar un amical…de lux disputat pe Național Arena în fața a peste 45.000 de spectatori.

loading...