România a terminat la egalitate partida amicală cu Uruguay

Echipa națională de fotbal a României remizat miercuri seară pe Național Arena în meciul amical disputat în compania naționalei statului Uruguay.

Fotbalistul Edinson Cavcani a deschis corul pe Național Arena pentru Uruguay încă din minutul 2, după ce l-a învins pe Tătărușanu cu un șut la colțul lung.

Prima ocazie de gol a românilor a fost abia în minutul 5, însă scorul la pauză a fost de 1-0 pentru Uruguay.

România a trecut pe lângă egalare în min. 25, când Marius Niculae a trimis fără preluare în bara porţii lui Muslera.

Tricolorii au jucat mai bine în repriza secundă, reuşind egalarea prin Bogdan Stancu abia în minutul 50.

Cavani a avut şansa de a majora diferenţa (16), la capătul unui contraatac, dar a reluat în bară mingea centrată de Suarez şi deviată de un fundaş.

În minutul 60 al partidei o parte a suporterilor de la peluza din dreapta a fost evacuată de stewarzi din cauza unor incidente. Suporterii au fost evacuați pentru că au afişat un banner pe care scria Federaţia Română de Fotbal=Roşia Montană Gold Corporation. Ca urmare a incidentului, tot stadionul a început să scandeze împotriva lui Mircea Sandu şi a lui Mitică Dragomir.

La partida de pe Arena Naţională, au asistat peste 10.000 de persoane. Naționala statului Uruguay, este una dintre cele mai puternice echipe din lune care la Cupa Mondială din 2012, a ocupat locul 4 iar în 2011 a câștigat Copa America.

>