Breaking news

România a reuşit o victorie istorică la Europene. A învins Anglia şi se califică în semifinale!

România produce cutremur la Euro Under 21, în Italia. Tricolorii au îngenungheat şi Anglia şi sunt cu un pas în semifinalele Campionatului European de Fotbal Under 21 din Italia şi San Marino.

Două victorii din două meciuri disputate şi opt goluri marcate, este bilanţul incredibil al tricolorilor mici la Euro Under 21.

România a bifat a doua victorie consecutivă la Campionatul European de Fotbal U21. După 4-1 cu Croaţia în primul meci, românii au reuşit să se impună cu 4-2 şi în faţa naţionalei Angliei.

Tricolorii au deschis scorul abia în minutul 76 prin penalty, executat de George Puşcaş. Trei minute mai târziu, englezii au egalat prin Demarai Gray 79. ianis Hagi a readus România în avantaj prin golul marcat în minutul 85 iar englezii au reuşit din nou egalarea prin Abraham în minutul 86. Finalul a fost de infarct. Florinel Coman a reuşit două goluri în 4 minute. Primul în minutul 88 şi al doilea în minutele de prelungiri, 90+2.

La finalul partidei disputate pe Stadionul Dino Manuzzi din Cesena, în grupa C, jucătorii englezi au rămas înmărmuriţi, nu le venea să creadă că au fost răpuşi de tricolori.

România mai are de jucat un meci în Grupa C, cu Franţa, însă în proporţie de 90%, tricolorii sunt calificaţi în semifinalele Europeanului din Italia.

>