Breaking news

România a pierdut toate meciurile la turneul de hochei din Ungaria

Selecţionata de hochei pe gheaţă a României (U-17), a ocupat ultimul loc, patru, la turneul internaţional U18 Heracles, desfăşurat la Budapesta, după ce a pierdut toate meciurile.

hocheiNaționala de hochei pe gheață care va reprezenta ţara noastră la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Braşov, din februarie 2013, a înregistrat un eșec răsunător în Budapesta.

Echipa antrenată de Otto Keresztes şi István Geréb a pierdut toate cele patru meciuri, dar Ucraina şi Slovenia s-au prezentat cu loturile U18.

România a fost învinsă de Ungaria cu 5-1 (0-1, 2-0, 3-0), golul tricolorilor fiind reuşit de Péter Balázs, de Ucraina cu 6-0 (4-0, 2-0, 0-0), de Slovenia cu 4-3 (1-0, 2-2, 0-1, 0-0, 1-0), după loviturile de penalitate, golurile noastre fiind semnate de Robert György, Imre Arnold Bors şi Tibor Flórián Albert, şi din nou de Slovenia, cu 5-2 (2-1, 2-1, 1-0), în finala mică, în care golurile au fost înscrise de Mátyás Kovács şi Róbert György.  Ucraina a învins Ungaria cu 3-1 în finală.

A fost un turneu puternic, însă trebuie să menţionăm că echipa României a fost prezent la U18 Heracles Four Nations Tournament cu lotul de U17, care se pregăteşte pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European. Adversarele noastre în turneul de la Budapesta au fost prezente cu loturile U18, cu care vor merge la Campionatele Mondiale. Echipa noastră a avut o prestaţie buna în toate cele patru meciuri, sunt mulţumit de evoluţia băieţilor”, a afirmat Keresztes, pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Hochei pe gheaţă.

>