Breaking news

România a pierdut în mod dramatic partida cu Franța de la Euro 2016

loading...

Tricolorii au scăpat printre degete un egal superb în primul meci de la Euro 2016 disputat în compania țării gazdă, Franța. România a pierdut partida de debut de la Campionatul European cu 1-2, în ultimele cinci minute ale meciului.

romania - franta - euro 2016România a pierdut frumos pe Stade de France din Paris în meciul inaugural al Euro 2016. În mod surprinzător, românii au făcut un joc bun și doar puțin le-a lipsit să încheie partida la egalitate.

Franța a deschis scorul în minutul 58 prin Giround care l-a lovit peste mână pe Ciprian Tărărușanu, portarul naționalei României. Însă brigada lui Kassai nu a văzut faultul la portar și a validat golul marcat neregulamentar.

Replica tricolorilor a venit după doar 7 minute când Bogdan Stanciu marchează din penalty. Nicolae Stanciu a fost faultat în careu de Evra. Kassai, arbitrul central a aşteptat puţin, s-a consultat cu tușierul apoi a arătat punctul cu var. Bogdan Stancu și-a asumat responsabilitatea și a trimis mingea în stânga lui Lloris.

În ultimul minut regulamentar de joc, Kante pasează pentru Payet. Starul de la West Ham prinde un şut incredibil, cu stângul de pe loc, mingea pur şi simplu nu se învârte în aer şi se duce direct în vinclul porţii lui Tătăruşanu, rămas fără replică.

Tricolorii nu au mai avut forța și timpul necesar pentru a egala din nou Franța. După 90 de minute de joc și 4 minute de prelungiri, partida s-a încheiat 2-1 pentru Franța.

România urmează să mai joace în grupă cu Albania și Elveția.

loading...