Breaking news

România a învins Spania la Euro și speră că mai poate ajunge în semifinale

Naționala feminină de handbal a României a învins Spania, în Grupa Principală I de la Europeanul de Handbal din Ungaria, și mai are șanse matematice de a merge în semifinale.

paula ungureanu - handbalTricolorele au reușit să se impună luni seară, cu scorul de 22-20 (9-14), la Debrecen, într-un meci din Grupa principală 1 a Campionatului European din Ungaria și Croația – EURO 2014.

După o primă repriză slabă, în care au marcat doar 9 goluri și au primit 14, tricolorele au făcut o repriză, a doua, excelentă, în care a primit doar șase goluri.

România a restabilit egalitatea în minutul 45, 16-16, iar cinci minute mai târziu prelua conducerea, cu 18-17.

Pe finalul partidei, jocul a fost echilibrat și a căpătat accente dramatice (18-18, 19-19), dar România a marcat de trei ori la rând, prin Brădeanu și Neagu (2), apropiindu-și victoria, un succes care păstrează șansele teoretice de calificare în semifinale.

Paula Ungureanu a fost cea mai bună jucătoare a echipei noastre, cu 20 de mingi parate din 39 (51% procentaj), chiar dacă MVP-ul meciului a fost declarată Cristina Neagu.

Ca să poată ajunge în semifinale, România trebuie să învingă Polonia, iar Danemarca să termine la egalitate partida cu Spania și Ungaria să piardă cu Norvegia.

>