Breaking news

România a învins Rusia în Cupa Europeană a Națiunilor la rugby

Stejarii s-au impus sâmbătă, pe teren propriu, în fața urșilor din Rusia, cu scorul de 29-14, într-un meci din cadrul Cupei Europene a Națiunilor la rugby.

gramada rugbyRomânia a bifat al doilea succes consecutiv în actuala ediție a Cupei Europene a Națiunilor. După victoria de la Lisabona în fața Portugaliei din 2 februarie, azi, stejarii s-au impus în mod categoric și în fața Rusiei.

România a reușit să se impună sâmbătă în fața naționalei Rusiei, pe stadionul Arcul de Triumf din Capitală, în cel de-al doilea meci contând pentru Cupa Europeană a Naţiunilor 2013.

Obiectivul tricolorilor fiind victoria, lucru care s-a și întâmplat. Până acum România și Rusia s-au mai duelat de 14 ori. 8 victorii revenind Stejarilor şi 5 Rusiei, o partidă terminându-se nedecis. În CEN, din 12 întâlniri, ne-am impus de 6 ori, ruşii în cinci ocazii, o dispută terminându-se la egalitate.

Victoria de azi vine ca un cadou perfect pentru Alin Petrache care ieri, a fost reales în funcția de Președinte al Federației Române de Rugby.