Breaking news

România a învins Germania și termină europeanul de handbal pe locul cinci

loading...

România a încheiat pe locul 5 Campionatul European – EURO 2016 – din Suedia, după ce a învins Germania cu scorul de 23-22 (11-11), vineri, la Goteborg.

romania-handbalRomânia învins la limită Germania, în meciul pentru locurile 5-6, grație unui gol marcat în ultima secundă de Cristina Zamfir, cu prețul unei accidentări.

Cu câteva secunde înainte de final, pe atacul Germaniei, Zamfir a recuperat o minge scăpată de Wohlbold și a plecat pe contraatac, marcând din extrema stângă, însă în săritură s-a ciocnit de portarul Clara Woltering și apoi de bară.

Mingea a intrat în plasă, dar cele două jucătoare au avut nevoie de îngrijiri medicale. Din păcate, situația româncei fiind mai puțin serioasă decât a adversarei.

Ambros Martin a preferat să le menajeze pe Paula Ungureanu și pe interul Cristina Neagu, care nu au fost incluse nici pe foaia de meci.

România a obținut cel mai bun rezultat al său din ultimele trei ediții ale Campionatului European, după locul 10 în 2012 și 9 în 2014. Ir în 2010, România a cucerit medalia de bronz.

loading...