Breaking news

România a învins Danemarca cu 2-0, într-un meci amical disputat pe Național Arena

Naționala de fotbal a României a învins marți seară, pe Național Arena din București, echipa Danemarcei cu scorul de 2-0, într-un meci amical.

romania -danemarcaRomânia a bifat marți seară a doua victorie consecutivă cu Anghel Iordănescu pe banca tehnică. După 2-0 în partida cu Irlanda de Nord din preliminariile Euro 2016, România a învins Danemarca într-un meci amical, cu același scor.

Ambele goluri au fost marcate de Claudiu Keșeru, în minutul 53, din pasa senzațională a lui Alex Chipciu, și în minutul 58, cu un șut din marginea careului.

Selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Anghel Iordănescu, a operat nu mai puțin de șapte schimbări în formula de start pentru meciul amical cu Danemarca, față de partida cu Irlanda de Nord, desfășurată vineri.

Victoria cu Danemarca urcă naționala de fotbal a României în top 20 al clasamentului FIFA.

Partida a fost condusă de o brigadă din Slovenia, avându-l la centru pe Slavko Vincici, ajutat la cele două linii de Matej Zunici şi Bojan Ui.

Arbitru de rezervă a fost desemnat Alexandru Tudor. Mijlocaşul Eric Bicfalvi a debutat în acest meci la naţionala României.

Acesta a fost ultimul meci al naţionalei României în 2014.