Breaking news

România a învins Croația și s-a calificat în Grupele Principale la Europeanul din Suedia

România s-a impus vineri seară în fața Croației cu scorul de 31-26, la Helsingborg, în ultimul său meci din Grupa D a Campionatului European din Suedia, și s-a calificat în grupele principale competiției.

romania-croatiaRomânia a obținut vineri seară a doua victorie la EURO 2016 și merge în Grupele Principale unde va da piept cu: Ungaria, Danemarca, Cehia, Rusia și Norvegia.

Tricolorele au dominat clar partida cu Croația și s-au calificat fără emoții în Grupele Principale alături de Norvegia și Rusia.

România intră în Grupele Principale cu două puncte iar următorul meci îl va disputa pe 11 decembrie în direct la TVR 2 și TVR HD.

După meci, Cristina Neagu, cea mai bună marcatoare a României, a declarat: Din punctul meu de vedere, începem să visăm, dar mai e mult până departe. Cel mai important este acum să ne recuperăm. Mergem cu două puncte uriaşe în Main Round şi de acum orice se poate întâmpla. Nu e vorba de optimism, uneori e mai bine să fii cu picioarele pe pământ. Îmi aduc aminte că la Rio am crezut cu toţii că putem lua o medalie, de data asta am vrut să luam fiecare meci în parte