România a învins Australia într-un meci amical de fotbal

Naționala de fotbal a României a învins Australia într-un meci amical disputat pe Estadio Ciudad din orașul Malaga, cu scorul de 3-2.

romania - australiaDupă înfrângerea usturătoare cu Polonia, scor 1-4, tricolorii și-au luat revanșa în amicalul cu Australia.

Prima dispută România – Australia, a fost câștigată de tricolori prin golurile marcate de Cristi Tănase, Bogdan Stancu şi Gabi Torje.

Elevii lui Piţurcă au marcat de două ori în ultimele zece minute pentru a întoarce rezultatul favorabil australienilor, care, la rândul lor, reveniseră după ce tricolorii au deschis scorul în prima repriză.

Rezultatul putea fi mai mare, dacă jucătorii români nu ar fi ratat numeroase ocazii, lider la acest capitol fiind Bogdan Stancu.

În debutul părţii secunde, elevii lui Piţurcă nu au mai reuşit să repete evoluţia din primele 45 de minute, iar Australia a preluat conducerea graţie golului marcat de Cornthwaite, fundaşul “cangurilor” profitând de o neatenţie în apărarea echipei noastre la o lovitură de colţ.

Victoria României a fost adusă în minutul 84, de Torje, care a transformat impecabil o lovitură liberă de la aproximativ 18 metri.

Tricolorii se pregătesc acum pentru partida cu Ungaria din 22 martie și cea cu Olanda de pe 26 martie, din preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal din 2014, găzduit de Brazilia.

>