Breaking news

România a fost reprezentată de 16 firme la târgul de vinuri de la Düsseldorf

Timp de trei zile, Düsseldorf  a găzduit târgul internaţional de vinuri, PROWEIN, târg la care au luat parte și 16 firme din România.

Prezenţa românescă la cea mai prestigioasă manifestare europeana din domeniul vinurilor,  a constituit o ocazie propice pentru crearea unor punţi de legatură cu noi parteneri de afaceri, prin stabilirea de noi contacte, precum şi prin consolidarea relaţiilor comerciale şi de parteneriat existente cu societăţi de profil din Germania şi din alte ţări.

Standul național al României a fost alcătuit din: Agricola Ştirbey Bucureşti, Carl Reh – Crama Oprişor Bucureşti, Cramele Recaş, Domeniul Coroanei Segarcea, Halewood România Bucureşti, Murfatlar Romania, Domeniile Sahateni,  Senator Wine (Senator Prodimpex) Focşani, SERVE Ceptura, Viticola Corcova, Vinarte Bucuresti, Wine Princess Arad, Crama Ceptura Romanian Wine, UNICOM Production  Davino , Budureasca Dealu Mare si Vigna Petrovaselo Timis.

Cele mai reprezentative branduri de vinuri prezentate in standul national au confirmat potenţialul de producţie al companiilor romanesti, precum si calitatea superioara a vinurilor din România.

Biroul de Promovare Comercial Economică Bonn a acordat asistenţă pentru reuşita participării româneşti şi a organizat vizite la standurile expozanţilor români transmitand invitatii de participare la peste 120 importatori si comercianti germani de vinuri.

Conform datelor prezentate de  organizatori, la această ediţie a  târgului s-a inregistrat o participare record fiind prezente  3930 de firme din 50 ţări precum si peste 40.000 de vizitatori, specialisti si oameni de afaceri in domeniu din întreaga lume şi peste 1000 de jurnalişti.