Breaking news

România a fost învinsă de Olanda în Cupa Davis cu 3-0 și ratează barajul Grupei Mondiale

România a pierdut și partida de dublu din meciul cu Olanda, și a pierdut astfel șansa de a se califica la barajul de promovare în Grupa Mondială a Cupei Davis.

romania - olanda - cupa davisVictor Hănescu și Marius Copil au fost învinși sâmbătă, la dublu, de către perechea olandeză formată din Robin Haase și Jean-Julien Rojer. Olandezii s-au impus în fața românilor în trei seturi, scor 6-4, 7-5, 6-4.

Eșecul de azi din partida de dublu vine după cele două de ieri din partidele de simplu. Adrian Ungur a fost învins de Robin Haase, cu scorul de 6-4, 6-4, 3-6, 6-3. În timp ce Victor Hănescu a pierdut în fața lui Igor Sijsling cu scorul de 4-6, 7-5, 6-2, 2-6.

Horia Tecău trebuia să joace cu Marius Copil la dublu, însă s-a accidentat la antrenamente și a fost înlocuit de Victor Hănescu.

Astfel că România rămâne să se bată în continuare în Grupa Euro Africană și să spere că poate în 2014 va promova în Grupa Principală a Cupei Davis.

Duminică, de la ora 13.00, se vor disputa ultimele două partide de simplu: Victor Hănescu – Robin Haase şi Adrian Ungur – Igor Sijsling.