Breaking news

România a fost învinsă de Islanda în preliminariile CE de handbal masculin

loading...

România a pierdut și al doilea meci în campania de calificare la Campionatul European de handbal masculin din 2014. Tricolorii au pierdut partida cu Islanda disputată la Piatra Neamț.

Naționala de handbal masculin a României a fost la un pas de un mare rezultat, duminică, în partida cu Islanda, cea mai bună echipă națională din Europa.

Handbaliștii români au început bine partida cu Islanda, și au reușit să conducă până în minutul 15, când scorul era de 10-8.

Însă cu cinci minute înainte de finalul primei reprize, islandezii au preluat conducerea pe tabela de joc cu 15-14. Vali Ghionea a reușit să restabilească egalitatea în două rânduri, însă islandezii au intrat la pauză cu un avantaj de un gol, scor19-18.

După pauză, Ghionea a recuperat o minge de la islandezi a pornit singur pe contraatac si a marcat în debutul reprizei a doua. Portarul naționalei, Ciobanu a parat o minge a islandezilor însă jucătorii de câmp nu au fructificat ocazia să preia conducerea.

În minutul 48 al partidei România s-a apropiat la un gol diferență, 27-26 și speranța se reaprindea în tabăra tricolorilor. Însă în ultimele 10 minute, românii au căzut fizic ia islandezii au început să se desprindă tot mai mult pe tabela de marcaj. Astfel că după 60 de minute de joc, scorul a fost de 37-30 pentru Islanda.

România bifează a doua înfrângere consecutivă, după cea cu Slovenia de săptămâna trecută.

România se află în grupă cu Slovenia favorita la primul loc, Islanda și Belarus, grupă în care tricolorii pornesc cu ultima șansă.

Naționala de handbal masculin a României nu s-a mai calificat la turneul european de 18 ani.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>