Breaking news

România a fost învinsă de Germania în semifinalele Euro Under 21

România a ratat calificarea în premieră, în finala Campionatului European de Fotbal UNDER 21 din Italia. Tricolorii mici au fost învinşi cu 4-2 de către Germania.

Elevii lui Mirel Rădoi au făcut o primă repriză aproape perfectă, au revenit de la 0-1 şi au marcat de două ori în poarta nemţilor, ambele goluri fiind marcate de George Puşcaş. Primul din penalty obţinut de Ianis Hagi, după consultarea VAR, iar al doilea vol după o centrare perfectă a lui Ivan.

Nadiem Amiri a deschis scorul pentru Germania în minutul 21. George Puşcaş a egalat în minutul 26, prin penalty. Iar în minutul 43 Puşcaş a marcat golul doi şi România a preluat conducerea.

Însă, repriza a doua a fost slabă, tricolorii au făcut un meci slab şi greşeala lui Ianis Hagi din careu, care a dous la penalty, le-a tăiat de tot elanul tricolorilor.

Ultimele două goluri au fost marcate în ultimele minute de joc, ambele prin lovitură liberă.

Gian-Luca Waldschmidt a marcat pentru 2-2 în minutul 52, din penalty. Arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri după un fault în careu comis de Ianis Hagi.

Gian-Luca Waldschmidt făcut 3-2 pentru Germania, în minutul 90, după o lovitură liberă executată bine de la marginea careului. Amiri a stabilit scorul final, 4-2, dintr-o lovitură liberă în urma căreia Alexandru Paşcanu a fost eliminat, primind direct cartonaş roşu.

A fost un final urât de meci pentru tricolori, care a umbrit parcursul incredibil al acestora la Euro 2019.

>