Breaking news

Române, Băse te vrea prost

loading...

O nouă zi, o nouă aberație marca Băsescu și colaboratorii. Căpitanul Băsescu, incult din naștere s-a pus să distrugă tot ce înseamnă cultură și educație în România.

sebastian popescuTeatre, Operă, presă scrisă, radio, tv, tot ce înseamnă profesie liberală și de creație a primit un pumn în față și un șut în părțile moi pentru a se desființa mai repede. Nu poți să îi ceri unui om incult și semianalfabet să înțeleagă ce e aia cultură și cu ce se mănâncă.

Gradul de civilizație și implicit de evoluție al unui popor se vede și prin gradul de cultură sau incultură pe care îl are. Pe vremuri era un dicton – ”Țara te vrea prost”. Motivul? Pentru că sunt ușor de manipulat de către cine are interesul ca odată la 4 ani să își păstreze locul călduț care îi aduce foarte mulți bănuți.

Dacă populația ar fi educată și învățată, cu greu ar reuși să îi prostească, dar nu pe toți. Așa că soluția cea mai eficientă este, să subfinanțezi învățământul, să desființezi teatrele și să înfometezi populația și să îi dezbini. Un popor dezbinat e foarte ușor de manipulat și condus.

Păi căpitanul SuperBăse asta face de șase ani. Încaieră autoritățile statului între ele și categoriile sociale de români le asmute unele împotriva altora, mai mai că se dezbină, că nu se unească să îl dea jos.

Singurul scop al lui Băse și ai haitei lui de prădători de neam este să jefuiască tot, să se facă că lucrează în slujba neamului, că fac restructurări prin ministere, când defapt nu aplică decât principiul rotirii cadrelor de la un minister la altul și în rest își bat joc de noi așa pe față, fără să le pese măcar.

Sper ca în până la urmă românul să învețe ceva din greșelile trecutului și să nu își mai dea votul tot celor care i-au furat cu acte în regulă an de an și le-au făcut viața un coșmar.

loading...