Breaking news

Româncă omorâtă în chinuri, violată și apoi crucificată în Italia

Andreea Cristina Zamfir, o româncă în vârstă de doar 26 de ani, a fost găsită fără viaţă, la periferia oraşului Florenţa din Italia.

romanca ucisa in italiaAndreea Cristina Zamfir, originară din Drobeta Turnu Severin, mamă a doi copii, a fost identificată cu ajutorul obiectelor personale, un telefon mobil şi buletinul găsit în geanta aruncată la câţiva metri de cadavru.

Românca, care se pare că era prostituată şi își făcea veacul în zona rău famată a orașului italian Florența, a murit în chinuri, fiind mutilată genital şi apoi crucificată.

Femeia a fost găsită goală, biciuită, şi legată cu bandă adezivă de o barieră de lemn, în genunchi, cu capul lăsat pe spate.

Potrivit polițiștilor italieni, tânăra a fost imobilizată de bariera de lemn cu bandă adezivă şi apoi chinuită.

Anchetatorii susțin că urmele găsite la nivelul braţelor arată că femeia s-a luptat să scape din strânsoare, semn că era în viaţă când criminalul a abandonat-o.

Autorul crimei ar fi un ucigaş în serie din zonă, mai ales că în ultimii doi ani, alte cinci femei au păţit acelaşi lucru, una dintre ele reuşind să scape cu viaţă.

Rudele româncei, din Mehedinţi, sunt îngrozite de modul în care a sfârşit aceasta. Ei ştiau că tânăra a plecat cu soţul ei în străinătate, ca să strângă bani pentru cei doi copii pe care îi au.