Româncă nominalizată la premiile Echo 2010, din Germania

Petruţa Kupper s-a făcut remarcată în Gemnaia după participarea la concursul SUPERTALENT, unde a ocupat locul 3 în finala concursului muzical. Românca a fost nominalizată în acest an, la Premiile Echo 2010 ce se vor decerna  pe 4 martie la Berlin.

petrutaArtista de origine română a fost nominalizată la categoria Cel mai bun debut naţional graţie calificării în finala concursului SUPERTALENT 2009, dar şi a lansării primului său album în luna ianuarie, “Pantraume”, care a înregistrat vânzări impresionante. Petruţa concurează alături de patru artişti germani: Eisblume, Cherona, The Baseballs, Daniel Schuhmacher.

Printre nominalizaţii la Echo Awards 2010 se numară Beyonce, Eminem şi Whitney Houston. La ediţia din acest an, Lady GaGa are cele mai multe nominalizări, printre acestea numărându-se cele la categoriile Albumul anului naţional/internaţional, Hitul anului naţional/internaţional şi Artistul rock/pop internaţional.

Tânara a povestit în cadrul emisiunii despre viaţa ei din România şi, deşi e doar de un an în Germania, a vorbit într-o germană care a uimit juriul.  Ea a spus că îşi doreşte să o ajute pe sora ei, bolnavă de schizofrenie, rămasă în România.

>