Breaking news

Român, măcelărit în Italia cu 10 lovituri de sabie

Un român în vârstă de 22 de ani a fost ucis cu bestialitate, joi seară în oraşul italian Torino.
Cumplita crimă s-a produs joi seară în cartierul Barriera di Milano din Torino. Potrivit carabinierilor, românul a vurt să fugă de agresor, însă a fost prins şi măcelărit cu o sabie lungă de 50 centimetri.

Tânărul a fost înjunghiat de zece ori cu o sabie, iar o mână i-a fost retezată, toate aceste lucruri s-au petrecut sub privirile a zeci de persoane care nu au putut să intervină.

Criminalul nu s-a oprit din înjunghiat până ce nu a fost sigur că românul este mort, după care a plecat alm alături de două femei.

La crimă au asistat zeci de persoane din cartierul torinez, care au privit cu neputinţă şi groază de la balcoane scena în care a fost ucis tânărul.

Tânărul a fost identificat pe baza amprentelor digitale. Este vorba despre Gheorghe C., un român în vârstă de 22 de ani, cu antecedente penale minore şi fără reşedinţă în Italia.

Principalul suspect în cazul crimei, este un român.

În urma verificării mai multor suspecţi prin intermediul Centrului Internaţional de Cooperare Poliţienească al IGPR a fost deja identificat un suspect, care este român„, a declarat Marius Militaru.