Breaking news

Rodin Moldovan spune că nu a fost niciodată căsătorit cu Mihaela Ursuleasa

loading...

Violoncelistul Rodin Moldovan infirmă zvonurile potrivit cărora ar fi fost căsătorit cu pianista Mihaela Ursulea, și că ar fi tatăl fetiței acesteia.

Rodin Moldovan a trimis către exclusivNEWS.ro, un drept la replică prin care precizează că s-au vehiculat în presă informații false care relatau faptul că el s-ar fi căsătorit cu pianista Mihaela Ursulea, moartă săptămâna trecută într-un hotel din Viena.

Din păcate, în ultima perioadă s-au dat multe informații false despre persoana mea și a regretatei pianiste, MIHAELA URSULEASA. Menționez că în urmă cu 7 ani (2005), am avut o relație de câteva luni cu aceasta, fără a fi CĂSĂTORIȚI. După care, în anul 2006, ne-am despărțit ! Motivul despărtirii? A fugit de acasa ! De atunci, noi nu ne-am mai întâlnit și nici nu am mai vorbit vreodată! În ceea ce privește informația pe care dumneavoastră ați publicat-o, cum că eu aș fi tatăl fetiței, menționez că aceasta nu a fost niciodată înregistrată pe numele meu, și mi s-a refuzat sistematic să constat oficial paternitatea! Aceste informații false publicate de dvs, ca urmare a preluării unor zvonuri sau declarații mincinoase, m-au lezat moral și-au prejudiciat echilibrul familiei mele! De accea,vă solicit a publica o dezmințire în ziarul dvs, in conformitate cu cele declarate mai sus și respectând rigorile și deontolgia jurnalistică”, se  arată în dreptul la relică al lui Rodin Moldovan.

loading...