Breaking news

Rocsana Marcu, înlocuită la Star Matinal cu Natalia Mateuț

Schimbări neașteptate pe final de an, la Matinalul Antena Stars. Rocsana Marcu a fost înlocuită la Star Matinal cu Natalia Mateuț.

star-matinalÎncepând de astăzi, Natalia Mateuț prezintă emisiunea „Star Matinal” alături de Răzvan Botezanu și Raluca Dumitru la Antena Stars. Natalia este foarte fericită că s-a alăturat echipei matinalului, cu atât mai mult cu cât „Star Matinal” este una dintre emisiunile sale preferate pe care nu le rata în nicio dimineață.

„Da este adevarat, începând de astăzi m-am alăturat echipei „StarMatinal” pe care o voi prezenta împreună cu Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru. Mă bucur tare mult că m-am alăturat familiei matinalului și trebuie să recunosc că urmăream în fiecare dimineață  acest format și îi îndrăgeam pe ambii prezentatori. Pentru mine este o șansă extraordinară de a face parte dintr-un proiect foarte drag mie. Le dau întâlnire tuturor telespectatorilor în fiecare zi de  luni până vineri de la ora 09.00, pe Antena Stars”, a declarat fericită Natalia Mateuț.

Rocsana Marcu a postat un mesaj de despărțire, pe pagina sa de facebook:  Sunt momente în viaţă când trebuie să luăm nişte decizii radicale pentru a trece la un alt nivel chiar dacă este vorba despre despărţirea de un proiect pe care l-ai crescut şi l-ai adus pe primele locuri în ceea ce priveşte audienţele. Nu fac acest pas din orgoliu, din neputinţă sau mândrie, ci pur şi simplu pentru că acest lucru nu se mai potriveşte cu viaţa mea. Am demonstrat în 20 de ani de televiziune că am fost constantă şi dedicată la maximum în orice proiect am fost implicată şi promit că la fel va fi şi legat de noul format tv din care voi face parte. Copilaşul Star Matinal, care abia a împlinit trei anişori, o să fie lăsat cu siguranţă pe mâini bune, pentru că am încredere într-o echipa extraordinară ce se află în spatele camerelor de filmat. Vă doresc sărbători fericite şi dimineţi la fel de vesele că şi până acum! Noi ne vom revedea în fiecare seară într-un nou proiect.

star-matinal-natalia-matiut