Breaking news

Rochia de mireasă a Prințesei Kate Middleton, expusă la Târgul de nunți din București

Capitala găzduiește timp de trei zile, în Piața Constituției, Târgul Național de Nunți, la care este expus și modelul de rochie de mireasă, purtat de Prințesa Kate Middleton la nunta princiară de anul trecut.

Peste două miliarde de oameni din peste 180 de țări au privit cea mai nobilă rochie de mireasă, purtată cu grație de către ducesa de Cambridge, Kate Middleton, soția Prințului William.

Rochia de mireasă a fost desenată de Sarah Burton de la casa Alexander McQueen.

Deși pare simplă, rochia este plina de detalii care fac din ea o vestimentație demnă de o prințesă. Dantela a fost țesută manual, iar aplicațiile de cristale și perle de pe poala rochiei și de pe trenă au fost aplicate tot de mână. Aceasta creează narcise și trandafiri, astfel că rochia este o adevărată grădină.

Timp de trei zile, românii pot admira celebra rochie de kireasă la Târgul de Nunți din București și chiar o pot cumpăra.

După încheierea târgului, româncele care vor să poate la propria nuntă același model de rochie princiară, pot cumpăra articolul vestimentar  dintr-un Boutique Concept Store situat în București.

>