Breaking news

Rochia bodycon se potriveste conformatiei tale?

loading...

In alegerea stilului vestimentar si a articolelor vestimentare potrivite trebuie intotdeauna sa tii cont de conformatia corpului. Asa cum bine stiti exista mai multe tipuri de siluete. Exista femei cu umerii predominanti sau cu posteriorul mai generos, femei care au un corp mai indesat etc. siluete dierite sub forma de clepsidra, para sau mar. Fiecareia dintre aceste siluete i se potriveste un anumit stil vestimentar in functie de silueta.

Si cu toate am experiementat cel putin o data sa alegem un articol vestimentar si sa ne dam seama ulterior ca nu ni se potriveste sau sa ne ofere impresia ca nu ne pune suficient de bine in valoare. Ei bine, cand iti alegi piesele potrivite conformatiei tale corporale, nu ai cum sa dai gres.

Poti transforma cu usurinta si fara pic de efort, un articol banal, intr-unul elegant. Iar daca este sa vorbim despre cel mai recent site pe care l-am descoperit de curand, respectiv felamo.com, acesta detine orice piesa relevanta pentru garderoba si constitutia noastra.

Cu toate ne dorim sa aratam asemeni vedetelor sau asemeni acelor persoane care se aranjeaza cu mult stil si care acapareaza privirile celor din jur. Si, de asemenea, sigur ti-ai dorit cel putin o data sa te imbraci cu o rochie slim, de tip bodycon, care se muleaza pe forma corpului tau. Sau poate chiar ai incercat-o.

Stiai insa ca rochiile de acest tip nu se potrivesc oricui?

Din pacate, oricat de mult ne-am dori sa ne etalam formele, alegerea unei astfel de rochii elegante nu este intocmai cea potrivita daca nu te incadrezi in anumite tipare. Doua femei pot avea la un eveniment doua rochii similare, de acest gen, insa ea se va aseza diferit in functie de constitutia corpului.

Aceste rochii sunt destinate cu precadere persoanelor cu o silueta subtire, de tip clepsidra, persoanelor cu picioare si maini subtiri, cat si persoanelor fara multa burtica. O astfel de rochie pentru un corp ce se abate de la aceste tipare risca intocmai sa puna accentul pe zonele nedorite, asa ca ar trebui sa te orientezi in schimb catre o rochie clos sau una dreapta, care te poate ajuta sa maschezi imperfectiunile. Rochia bodycon se potriveste conformatiei tale?

loading...