Breaking news

Turcescu, Lăzescu și Ungureanu, făcuți coloneli pe bandă rulantă de Gabriel Oprea

loading...

Antena 3  a prezentat o listă cu jurnaliștii care au fost făcuți coloneli de ministrul Gabriel Oprea.

Miercuri seară, în cadrul emisiunii ”Sinteza Zilei”, de la Antena 3, Mihai Gâdea a prezentat o listă cu jurnaliști, oameni de afaceri, primari și funcționari publici, numiți ofițeri, locotenenți și coloneli, de către fostul Ministru al Apărării, Gabriel Oprea.

Potrivit informațiilor făcute publice de Antena 3, Robert Turcescu, realizator tv la B 1 TV și Alexandru Lăzescu, fost director al TVR, au fost făcuți colonei de către Oprea.

Pe listă apare și fostul premier, Mihai Răzvan Ungureanu, care a fost făcut colonel în 2011 tot de Gabriel Oprea.

Și Gheorghe Ștefan, zis ”Pinalti”, primar la Piatra Neamț, a fost avansat la gradul de colonel încă din 2012.

Ciudat este faptul că în dreptul tuturor celor menționați mai sus, în dreptul lor se scrie că aparțin PDL.

Actualul Ministru al Apărării, Corneliu Dobrițoiu, a spus că este strigător la cer faptul că au fost avansați de la gradul de coloneli chiar și cei care nu au făcut armata.

De asemenea, Corneliu Dobrițoiu a declarat în direct la Antena 3, că Robert Turcescu a fost avansat la gradul de colonel, fără ca el să fi făcut armata.

MAPN  va deschide o acțiune în instanță pentru a lua înapoi toate gradele oferite celor din această listă, de către fostul Ministru al Apărării, Gabriel Oprea.

Dobrițou a spus că circa 2700 de persoane au fost avansate în grad de către Gabriel Oprea, și că motivul avansării este doar cel politic.

 

loading...