Breaking news

Robert Iulian Priseceanu a cîștigat turneul de tenis RTP 100 BUCUREȘTI CUP 2022

Robert Iulian Priseceanu a cucerit turneul RTP 100 BUCUREȘTI CUP 2022, după ce l-a învins în finală pe favoritul șapte, Vlad Costin Pața.

Robert Iulian Priseceanu a debutat cum nu se poate mai bine în cadrul circuitului RTP. A bifat cinci victorii consecutive în decurs de șase ore și a plecat acasă cu primul său titlu RTP din carieră. În semifinale l-a eliminat pe principalul favorit al turneului, Luchian Cincu iar în finală s-a impus în fața lui Costin Vlad Pața, favorit șapte, scor 10-4, 10-6. Pentru această performanță Robert a fost recompensat cu trofeul campionului RTP 100, 150 lei, 50 lei voucher RTP, o sticlă de vin de la Crama Oprișor și celebra cutie cu șosete oferită de Laboratorul de Șosete. În plus primește 100 de puncte RTP, este calificat la Turneul Campionilor RTP 2022 și avansează la nivel Mediu în cadrul circuitului RTP.

Vlad Costin Pața, cap de serie numărul șapte, a bifat a doua finală RTP consecutivă la simplu masculin, după cea RTP 50 cucerită în data de 7 mai 2022. După patru meciuri aproape perfecte și după ce l-a eliminat în semifinale pe Laurențiu Slosman, cap de serie numărul doi, în finală nu i-a mai ieșit jocul și a pierdut-o în două seturi. Pentru această nouă reușită în cadrul circuitului RTP, Vlad Pața a fost recompensat cu trofeul finalistului RTP 100, 80 puncte RTP, o sticlă de vin de la Crama Oprișor, 130 lei și un voucher în valoare de 20 lei.

Turneul RTP 100 BUCUREȘTI CUP 2022 a reunit 28 de jucători în proba de simplu masculin, dintre care doi au debutat în premieră în circuitul RTP: Robert Priseceanu și Bogdan Coscaru.

>