Breaking news

Robert Dinescu revoluționează fitness-ul cu o nouă tehnică de antrenament

Robert Dinescu, antrenorul care în sala de fitness, scoate untul din vedete, a creat alături de colegul său Valentin Vasile, o nouă tehnică de antrenamente, în premieră pentru România, numită Limitless Workout.

Și-a dorit să devină fotbalist, însă soarta s-a schimbat când la 17 ani a ajuns întâmplător într-o sală de fitness. Și pentru că i-a plăcut atât de mult ceea ce a văzut la sala de forță, Robert Dinescu a început să se documenteze în acest domeniu iar din 2004 este antrenor personal de fitness.

Eu am început cu fotbalul încă de pe la vârsta de 12 ani până pe la 17 ani, când  am intrat prima oară într-o sală de fitness. Și pentru că mi-a plăcut foarte mult, am început să mă implic și să mă documentez, astfel că din 2004 sunt personal trainer”, a declarat Robert Dinescu pentru exclusivNEWS.ro.

Din 2010 de când a intrat în echipa World Class, Robert Dinescu și-a sporit bagajul de cunoștințe în materie de fitness și a avut ocazia să antreneze atât vedete autohtone cât și vameși, politiceni, membrii ai Guvernului României și chiar pe celebrul actor Van Damme.

De  trei ani de zile de când lucrez la World Class, am avut ocazia să antrenez vedete precum, Anda Adam, Nadine, Maria Radu, Amna, Beatrice Danis cât și politiceni importanți și chiar pe șeful meu Mihai Popa, country manager World Class. L-am antrenat și pe Jean Claude Van Damme  în perioada cât a stat în România. Împărțeam experiență, ca să fiu mai exact. Pentru vârsta lui se mișca super bine. Avea forță și lovea foarte bine”, a mai declarat Robert Dinescu.

De ceva vreme, Robert Dinescu a perfectat împreună cu colegul său, Valentin Vasile, un program de fitness numit Limitless Workout, un hibrid între antrenamentul personal și cel de grup, ce își propune să împingă limitele celor obișnuiți deja cu efortul fizic, care vor să treacă la un nou nivel de antrenament și să aibă maximum de rezultate în minimum de timp.

Împreună cu colegul meu Valentin Vasile, am creat un program numit Limitless Workout. Este vorba de o clasă specială unde se lucrează cu propria greutate a corpului. Este un sistem de antrenament foarte greu, dar foarte interesant în același timp, cu rezultate maxime în slăbire și tonifiere musculară”, a mai declarat Robert Dinescu pentru exclusivNEWS.ro.

Și pentru a-și convinge elevii că acest nou program de antrenament dă rezultate, Robert Dinescu l-a aplicat pe propria piele. Iar rezultatele se pot vedea în fotografiile în care antrenorul arată un corp de invidiat, bine lucrat și fără pic de grăsime.  Totul numai fibră bine evidențiată și tonifiată.