Breaking news

Ristei, intimidat de Fuego și uită ce are de cântat

loading...

Florin Ristei uită ce are de cântat sâmbătă, 27 septembrie, la “Te cunosc de undeva!”, când află că Fuego, artistul pe care va trebui să-l imite, este în sală.

florin ristei - fuegoRistei avea de interpretat piesa “Ca românu’ nu-i niciunul”, despre care Fuego spune că “se cântă la toate nunțile din România”. “Sper să nu-l dezamăgesc pe Fuego”, spune Ristei înainte să urce pe scenă.

Fuego este invitatul special al show-ului și va face el însuși o transformare. El își pune plete, barbă și mustață, își ia chitara în brațe și îl imită la “Te cunosc de undeva!” pe Gheorghe Gheorghiu.

De asemenea, în show-ul de sâmbătă seara, Fuego va povesti ce a simțit când l-a ascultat pe Pepe interpretând, la o emisiune a Antenei 1, “piesa care s-a parodiat de nu-mi mai trebuie să împodobesc bradul o sută de ani de-acum încolo”.

Ce părere are Fuego despre cum cântă Pepe “Împodobește, mamă, bradul”, dar și cum apreciază el felul în care a fost imitat de Florin Ristei, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 27 septembrie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”.

loading...