Breaking news

Riscă să fie exclusă din PSD după ce a pozat în Playboy

Tânăra Roxana Golban în vârstă de doar 20 de ani membră a organizaţiei Timiş a PSD riscă să fie exclusă din partid după ce a pozat nud pentru o revistă dedicată bărbaţilor.

roxi.playboyDupă ce şi-a văzut visul împlinit, acela de a apărea pe coperta prestigioasei reviste, Roxana Golban riscă să îşi încheie prematur cariera politică în rândurel socail democraţilor. Lidrul PSD, Vicor Ponta s-a făcut foc şi pară după ce a făcut pictorialul şi i-a transmis că să se ducă la PD-L .

Nu citesc Playboy şi habar nu am cine este Roxana Golban. În PSD nu are viitor această Roxana Golban, dar o trimitem bucuroşi la PDL, unde cu siguranţă va fi mult mai apreciată„, a declarat Ponta pentru ziarul Gândul.

Roxana savurează momentul de celebritate şi nu îşi face probleme pentru cariera ei politică în PSD.

„Într-adevăr, sunt membră activă a Tineretului Social Democrat. Colegii mei de la Timişoara ştiu de pictorial şi nu am avut parte decât de susţinere din partea lor. Nu mi-am făcut probleme că această apariţie mi-ar putea dăuna în viitor, pentru că este un lucru pe care l-am dorit cu adevărat. Rămâne de văzut dacă o să-mi dăuneze carierei, dar nu cred că va fi cazul„, a declarat Roxana Golban pentru ziarul Gândul.