Breaking news

RINO Rent a Car pune la dispozitie masini moderne pentru calatorii sigure

loading...

Se pare ca in ultimii ani domeniul inchirierilor auto din Romania devine din ce in ce mai popular. Acest lucru se intampla tocmai datorita faptului ca oamenii au inceput sa aprecieze ceea ce inseamna o calatorie sigura, eficienta, economica si lipsita de griji.

rinorentacarRINO Rent a Car reuseste cu succes sa atraga atentia catre acest segment ce se afla in topul preferintelor soferilor din Cluj Napoca si nu numai. Acest lucru se intampla datorita profesionalismului de care intotdeauna da dovada, cu fiecare inchiriere solicitata.

Odata cu venirea verii, romanii isi planifica vacantele care au loc de cele mai multe ori tot in tara. Datorita faptului ca sunt niste concedii binemeritate de fiecare angajat in parte, deplasarea trebuie sa fie la fel de relaxanta. Acest lucru nu se poate intampla decat la volanul unei masini perfect functionale, moderne, care sa ofere maximum de confort. Spre deosebire de mijloacele de transport in comun, inchirierile auto ofera mult mai multe avantaje ce nu tin doar de starea de bine de pe parcursul drumetiei, ci si de buget.

De alfel, soferii care sunt in cautarea de rent a car Cluj ieftin, au ocazia sa beneficieze de cele mai bune servicii, fapt pentru care insusi managerul firmei declara in cadrul paginii web rino-rent-a-car.ro faptul ca “Numai la RINO Rent-a-Car beneficiati de masini de inchiriat ieftine la tarife negociabile in functie de perioada de inchiriere si o multime de servicii suplimentare pentru o experienta cat mai placuta.”. Mai mult de atat, clientii au ocazia sa profite si de alte avantaje precum: “RINO Rent-a-Car asigura predarea si preluarea la aeroportul “Avram Iancu” din Cluj Napoca sau in orice alta locatie din interiorul orasului.”.

                Tarife mici si servicii de calitate superioara

Spre deosebire de alte firme de inchirieri auto din Romania, RINO Rent a Car tine cont in fiecare context de cerintele si dorintele soferilor romani si nu numai. Acest lucru se datoreaza in principal faptului ca intreaga echipa este pasionata de munca pe care o depune. De altfel, pentru a multumi un numar cat mai ridicat de clienti, unii membri ai echipei sunt vorbitori buni de limba romana, engleza, germana si maghiara. In acest fel orice persoana, fie ca este cunoscatoare sau nu a limbii romane, va reusi cu succes sa comunice ceea ce isi doreste, iar astfel va si primi.

Un alt avantaj, pe langa tarifele mici si conditiile de maxima siguranta, este posibilitatea soferilor de a urca la volanul unui autoturism la care intotdeauna au visat. De altfel, printre modelele ce fac parte din intreaga gama de masini, se numara Dacia Logan, Ford Focus, BMW Seria 3, dar si Audi A6.

Persoanele care sunt nerabdatoare sa urce la volanul uneia dintre masinile oferite spre inchiriere de RINO Rent a Car pentru o calatorie lipsita de griji, nu trebuie decat sa acceseze pagina web rino-rent-a-car.ro, sa completeze formularul sau sa realizeze un apel telefonic. Oricare din alternative ii va oferi sansa fiecarui client de a beneficia de cele mai bune servicii de inchirieri auto din Romania.

loading...