Breaking news

Rick Perry vrea să fie candidarul republicanilor la preşedinţia SUA, în 2012 – UPDATE

Pe fondul destabilizării economiei Statelor Unite şi a econimiei mondiale, Partidul Republican îl anunţă pe Rick Perry candidat în cursa pentru Casa Albă, din 2012.

Rick-Perry-republican-guvernator-sua-alegeri-2012-candidatUpdate articol: 12 august, ora 23.40.

Rick Perry, guvernatorul statului Texas, a anunţat prin vocea unui purtător de cuvânt, că va participa la alegerile din interiorul Partidului Republican pentru desemnarea candidatului la Preşedinţia Statelor Unite, din 2012.

Publicaţia Washington Post comunică faptul că republicanul Rick Perry va face anunţul oficial, cel mai probabil, sâmbătă, în Carolina de Sud.

Rick Perry este printre primii republicani care îşi anunţă intenţia de a fi contracandidatul lui Barack Obama, la alegerile de anul viitor, când se va încheia primul mandat al actualului preşedinte.

Din cauza crizei economice declanşată, cu sprijin din partea republicanilor, în septembrie 2008, cota de popularitate a preşedintelui Barack Obama a scăzut în mod semnificativ. Deşi administraţia Obama nu este responsabilă de declanşarea crizei economice din 2008, o mare parte dintre cetăţenii americani îl acuză pe actualul preşedinte că este “prea moale” şi nu e în stare să redreseze situaţia dezastruoasă.

Citeşte şi: „Profilul lui Rick Perry. Cine este republicanul care vrea să-l dea jos pe Obama?”

valentin.spinu@exclusivnews.ro